Romanca Ruth Renner, care este stabilita in Germania, este creatoarea unei parodii est-europene. Cantareata a castigat admiratia multor oameni prin piesa “Miss Platnum - Give Me the Food”, inclusiv pe cea a tabloidului The Guardian, care i-a luat acesteia un interviu.

Potrivit The Guardian, “melodia prezinta comportamentul dual al unei romance, care pe de o parte apare ca o persoana puternica si emancipata, iar pe de alta parte este gurmanda, ii place sa consume bauturi alcoolice, acestea provoacandu-i o stare de neliniste si suparare profunda. Este un personaj instabil din punct de vedere emotional, dar stie sa isi traiasca viata din plin."

Melodia “Miss Platnum - Give Me the Food “ aduce ceva nou stilului R&B. Ruth crede ca exagerarea si stilul ironic lipsesc din acest gen muzical, iar ea doreste sa faca ceva diferit de Ciaras si Beyonce. “Mariah Carey a fost o cantareata extraordinara, insa acum a devenit doar o bucata de plastic. Sarmana domnita...”, a spus Renner, potrivit arts.guardian.co.uk.

Romanca a mai declarat in interviu ca nu se regaseste in stilul lui Beyonce, ca nu arata ca ea si incearca sa isi modeleze propriul ei stil.

Cantareata spune ca a fost comparata cu un alt personaj ironic. “Oamenii ma striga Miss Borat. Cred ca o parte din ceea ce a facut Borat era nostim, insa ceea ce fac eu este diferit, deoarece eu nu jignesc pe nimeni”.

Albumul sau, Chefa, care va apare in septembrie, va atrage fanii prin glume si ironie. “Iubesc R&B-ul, nu vreau sa fac ceva nostim din el. Eu doar ma amuz de comportamentul oamenilor - ii arat cu degetul doar pe cei care vor sa imite perfectiunea”.