Comedia muzicala “Astronomia dragostei” (“Astronomy of Love”), inspirata din piesa “Steaua fara nume” scrisa de romanul Mihail Sebastian, a aparut in premiera la un teatru din Moscova, informeaza www.russiatoday.ru. Piesa a fost numita de publicul spectator “cea mai buna poveste de dragoste”.

Partea muzicala a piesei a fost compusa in urma cu cativa ani, insa directorul teatrului, Gennady Chikhachev, nu a putut incepe repetitiile. Acesta nu a putut gasi un actor potrivit pentru a interpreta personajul principal masculin, pana cand l-a cunoscut pe Konstantin Skripalev la un teatru de provincie din Rusia.

Tanarul actor a fost surprins ca i s-a oferit un asemenea rol, insa a acceptat imediat rolul propus. Acum Skripalev recunoaste ca are multe lucruri in comun cu personajul sau.

“Imi place sa traiesc departe de societate, la fel cum ii place si eroului din piesa.”, a declarat actorul.

Actiunea se desfasoara intr-un oras de provincie din Romania. Unui profesor de astronomie i se indeplinesc toate visele in momentul in care o tanara si bogata domnisoara dintr-un mare oras apare in viata lui. Aceasta reuseste sa schimbe viata aproape tuturor persoanelor din oras intr-o perioada foarte scurta de timp, insa la un moment dat dispare. Acest lucru ii provoaca o mare suferinta profesorului.

“A fost o surpriza foarte placuta faptul ca aceasta piesa a fost foarte bine primita de public si alte sase teatre doresc ca piesa sa apara pe scenele lor.”, a declarat compozitorul Mark Samoylov.

Samoylov a trait in Statele Unite mai bine de zece ani si a vazut un numar mare de musical-uri Broadway. Acesta spera ca piesa sa aiba acelasi succes precum si cele de la Broadway.