Fostul presedinte al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori (AFAN), Alexandru Radulescu, a fost condamnat, vineri, la 23 de ani de inchisoare pentru ca anul trecut a impuscat mortal un tanar, in timp ce acesta se afla la scaldat, transmite Realitatea TV.

In luna iulie a anului trecut, Alexandru Radulescu l-a impuscat in fata pe Constantin Radulescu dupa ce initial il somase sa paraseasca malul lacului Bunget din comuna damboviteana Vacaresti.

Posesorul armei, Alexandru Radulescu, a tras mai intai doua focuri pentru a-l ameninta pe Constantin Radulescu, cu scopul de a-l determina sa paraseasca lacul.

Inculpatul a izbit cu teava armei in plafonul autoturismului de mai multe ori, a incercat sa deschida usa din stanga fata, dupa care a actionat in vederea spargerii geamului portierei stanga fata a autoturismului.

Manifestarile violente ale inculpatului au culminat cu executarea unei trageri cu arma sa, de la aproximativ 50 de cm asupra partii vatamate, care se afla la volan.

Incadrarea faptei lui Alexandru Radulescu s-a schimbat in omor calificat, dupa ce victima sa a murit pe patul de spital, la doar cateva zile dupa ce fusese internat.

Potrivit medicilor, tanarul a suferit mai multe interventii chirurgicale pentru a-i fi scoase cele peste 100 de alice pe care le avea in cap.

In cursul zilei de vineri, tribunalul Dambovita l-a condamnat pe Alexandru Radulescu la 23 de ani inchisoare acesta fiind totodata obligat sa plateasca parintilor victimei daune de 60 de mii de lei.

Avocatul lui Radulescu a precizat ca va contesta decizia instantei la Curtea de Apel Ploiesti.