Sirul aspirantelor la titlul de „Sex Bomb Gardianul“ continua cu Laura Cosoi, blonda care a fermecat toata suflarea masculina din Romania, prin pictorialele incendiare in care a aparut. Recunoaste ca dansul i-a modelat un trup aproape perfect.

Laura Cosoi nu ne-a atras foarte mult atentia prin rolurile din „La bloc“ sau „Fete cu lipici“, experiente despre care spune ca au fost extrem de dificile, intrucat nu se potriveau cu personalitatea sa.

Este adevarat ca am considerat-o, cu totii, foarte sexy si provocatoare, dar nu am devenit fani ai blondei si implicit ai serialelor in care juca aceasta decat mult mai tarziu, cand am vazut-o miscandu-se lasciv pe ringul de dans in cadrul show-ului de mare audienta de la Protv, „Dansez pentru tine“.

Asta a fost si motivul pentru care a fost ofertata pentru a aparea intr-un pictorial incendiar in Playboy. Vedeta a considerat ca poate duce aceasta provocare pana la capat si a acceptat fara sa stea pe ganduri, devenind imaginea revistei cu pricina in luna martie.

Actrita spune ca secretul sau este dansul si ca-l putem alege in locul oricarui alt sport pentru ca este cea mai placuta, dar si cea mai eficienta metoda de slabire. „Prin dans, dobandesti gratie, dai cateva kilograme jos, te relaxezi traind muzica si capeti o tinuta expresiva”, spune Laura.

A renuntat definitiv la carne

Chiar daca nu a avut niciodata probleme cu kilogramele in plus, avand constant o greutate de 44 de kilograme, Laura Cosoi a avut grija intotdeauna ca alimentatia ei sa fie echilibrata. „Am avut grija la ceea ce am mancat, nu pentru ca nu voiam sa ma ingras, ci pentru ca voiam sa ma simt bine in pielea mea.

Si cand ai niste kilograme in plus, te simti mai greoaie”, spune Laura Cosoi, care a exclus din alimentatie carnea de vita, pui si porc.

Integral in Gardianul

de Gabriela Dumba