Autorul masacrului de vineri din Serbia, Nikola Radosavljevici, a fost arestat sambata dupa ce incercase sa se sinucida. Politia sarba a identificat cele noua persoane ucise de Radosavljevici.

Draginja Borongici, in varsta de 55 de ani, Branislav Borongici, de 58 de ani, Persa Bankovici, de 37 de ani, Veljko Georgevici, 58 de ani, Dragan Georgevici, 22 de ani, Srgean Bagikici, 15 ani, Anika Ciogici, 45 de ani, Marina Kutkurenovici, 75 de ani, si Branislav Badejevici, in varsta de 30 de ani, sunt cele noua victime care au cazut prada furiei lui Nikola Radosavljevici, arestat sambata dimineata, la marginea satului.

Barbatul, in varsta de 38 de ani, a revenit in satul sau natal, cu doar o saptamana in urma. Dupa o cearta cu sotia sa, Radosavljevici a luat o pusca de vanatoare, a plecat pe strazile satului si a tras focuri de arma timp de o ora, ucigand patru femei si cinci barbati si ranind alte doua persoane. Un baiat in varsta de 15 ani se afla printre victime.

Sesizate, brigazile de politiei, asistate de elicoptere, au inceput sa il caute pe autorul masacrului, incercuind satul.

Radosavljevici a fost gasit in cimitirul satului, "dupa ce a incercat sa se sinucida", potrivit sefului politiei.

"Este ranit, dar este in afara oricarui pericol", a adaugat acesta.