Universitatea Cluj a obtinut primul punct de la revenirea pe prima scena a fotbalului romanesc, mai mult decat au reusit celelalte doua noi-promovate, Dacia Mioveni si Gloria Buzau care au debutat cu un esec. Scorul final a fost stabilit in prima repriza dupa reusitele lui Djapka '9, pentru Pandurii si Goga '44, pentru U Cluj.

"1-1 nu este un rezultat echitabil, pentru ca puteam sa castigam meciul. Desi nu am jucat stralucit si am avut probleme la constructie, ne-am creat multe situatii de gol. Astazi am avut trac, multe emotii, dar odata cu trecerea meciurilor, sper sa capatam experienta si sa obtinem mai mult decat azi. La gol a fost o greseala colectiva, nu pot sa-l acuz doar pe Martin Tudor."

Adrian Falub - antrenor U.Cluj

"A fost un joc disputat, am intalnit o echipa puternica, dar am avut si ghinion. Alin Rus, un jucator cu experienta, s-a accidentat in prima repriza si chiar pe acolo am primit golul. Suntem oarecum multumiti de punct, desi am venit sa castigam."

Valentin David - antrenor secund Pandurii

Constant Djapka a deschis scorul in minutul 9, transformand o lovitura libera de la 22 de metri. Clujenii au dominat apoi clar intalnirea, alergand dupa egalare, Goga, Milan Jovanovic si Adrian Olah ratand principalele ocazii.

Dupa o scurta repriza de ploaie, eforturile studentilor au dat rezultat in minutul 44. Dorin Goga a primit o pasa in careul mare de la Radu Szabo si l-a invins pe Adnan Guso cu un sut plasat de la 14 metri.

Repriza secunda a curs tot spre poarta lui Guso, bosniacul avand cateva interventii excelente si pastrand un punct la Targu Jiu. La meci au asistat 5.000 de spectatori.