Cu ocazia concertului din Madrid, formatia Talisman a avut parte de un eveniment neasteptat. Alberto, unul dintre chitaristii trupei, s-a ratacit prin Madrid si nu a reusit sa isi gaseasca colegii decat cu ajutorul politiei locale.

“Alberto si-a asumat in aceasta excursie si rolul de fotograf al trupei, asa ca se pusese serios pe pozat dinverse obiective turistice din Madrid. La un moment dat insa noi ne-am decis sa bem un suc intr-o cafenea iar Alberto, ocupat cu fotografia, nu a vazut unde am intrat si s-a pierdut de grup.

Baiatul s-a plimbat timp de trei ore prin oras, fara mobil si fara sa stie numerele noastre de telefon, asa ca, in disperare de cauza, a apelat la politia spaniola pentru a ne putea gasi”, a declarat Alin.

Baietii au sustinut un concert pe stadionul “Arganda del Ray”, ocazie cu care si-au lansat si albumul “Best of” si au sarbatorit cel mai vechi ziar si radio romanesc din Madrid si au fost aplaudati de peste 7000 de oameni, care ajunsesera chiar si cu trei zile inaintea concertului in oras.

Alin a declarat ca evenimentul a durat mai mult de doua ore si a fost prelungit de alte doua ore de autografe si poze “Publicul a fost extrem de calduros si ne-a acompaniat pe tot parcursul spectacolului”, potrivit unui comunicat de presa.

Printre locatiile pe care membrii formatiei le-au vizitat a fost si Stadionul Santiago Bernabeu, unde au fost condusi chiar de unul din oficialii echipei Real Madrid, care este roman.