Cu doua zile inainte de a-si afla adversarii din turul doi preliminar al Cupei UEFA, Otelul si CFR Cluj s-au infruntat intr-o restanta din etapa de debut a Ligii Intai. Ardelenii lui Ioan Andone s-au impus la limita gratie golului marcat din penalti de Eugen Trica in minutul 5. Lovitura de la 11 metri a fost obtinuta de Didi, cel care a marcat si un gol, anulat insa eronat pentru ofsaid.

"Cred ca am intalnit cea mai buna echipa la ora actuala din Liga I si cea mai in forma. Noi avem obiective mari, incercam lucruri frumoase sa facem, dar ritmul partidei de azi a avut de suferit, cu toate ca ni s-a anulat un gol perfect valabil. Am avut si sansa multa, Otelul are ritm si asta s-a vazut, indiferent de faptul ca au jucat fara cativa jucatori. Noi nu am ajuns inca la ceea ce ne dorim."

Ioan Andone - antrenor CFR Cluj

"A fost un joc echilibrat dar cred ca este un meci al carui rezultat corect ar fi fost egal. Am primit un gol pe o greseala flagranta. Nu trebuie sa cautam scuze acum, ci va trebui sa strangem randurile si sa facem in asa fel incat etapa urmatoare sa aducem punct sau puncte de afara. Meciul asta este istorie, imi pare rau ca am debutat cu infrangere, dar am intalnit o echipa valoroasa."

Petre Grigoras - antrenor Otelul

In formula de start a feroviarilor au aparut doar trei romani: portarul Stancioiu, fundasul Panin si mijlocasul Eugen Trica.

In minutul 5, Didi a fost faultat in careu de portarul galatenilor, Gribauskas, iar Eugen Trica a transformat penaltiul dictat. In minutul 77, Didi a inscris dupa centrarea lui Fabbiani, dar asistentul Radu Ghinguleac a ridicat fanionul, semnalizand ofsaid. La meci au asistat 8.000 de spectatori, intre care si 150 de suporteri ai formatiei CFR Cluj.

Meciul, programat initial la sfarsitul saptamanii trecute, a fost amanat deoarece Otelul a disputat sambata returul din Cupa UEFA Intertoto cu Trabzonspor, in urma caruia a acces in Cupa UEFA.