Cristian Sima a demisionat din Consiliul de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti, invocand lipsa de transparenta a acestui Consiliu, precum si faptul ca s-a opus luarii unor masuri importante pentru ridicarea Bursei. Sima a declarat pentru HotNews.ro ca va continua sa cumpere actiuni de pe bursa si ca are incredere in dezvoltarea BVB, dar nu cu acest Consiliu de Administratie.

Prin urmare, el a anuntat ca va cere revocarea actualului Consiliu de Administratie al BVB si alegerea de noi membri.

WBS Holding a cumparat 26.000 de actiuni la BVB, la pretul de 90 RON, dintr-o oferta de 30.000 de actiuni. Cristian Sima a anuntat ca el si firma pe care o conduce vor continua sa cumpere actiuni de pe Bursa pana cand vor atinge pragul maxim de 5% stabilit de lege.

Alegerea lui Sima in conducerea BVB a avut loc pe 17 martie 2007, atunci cand AGA de la BVB s-a intrunit la Poiana Brasov pentru a-si completa consiliul de administratie, dupa demisia lui Razvan Pasol, la sfarsitul anului 2006. Cristian Sima a fost votat dupa trei tururi eliminatorii, din cinci candidati.

Din Consiliul BVB mai fac parte Septimiu Stoica - Presedinte, Ovidiu Sergiu Pop - Vicepresedinte, Dan-Viorel Paul - Vicepresedinte, Nicolae-Alexandru Rusu - Secretar General, Petru Prunea, Adrian Manaila, Dana-Mirela Ionescu si Rares-Doralin Nilas.