Melanie Brown, cunoscuta ca “Scary Spice”, si avocata sa Gloria Allred l-au acuzat pe Eddie Murphy miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu se comporta asa cum ar trebui cu fetita lui Brown, informeaza people.com.

Allred, care sustine ca Murphy “nu a platit niciun peni pentru cresterea copilului”, a declarat ca il va da in judecata pe actor pentru ca instanta sa hotarasca contributia pe care trebuie sa o aiba Murphy la cresterea copilului.

“I-am comunicat deja avocatului sau ce avem de gand sa facem, iar acum urmeaza sa intentam procesul.”, a spus avocata. “Murphy ne-a promis in momentul in care testul a dovedit ca el este tatal lui Angel ca isi va asuma responsabilitatea de parinte, insa pana acum nu a facut nimic in acest sens.

Dl Murphy poate avea relatii cu orice femeile doreste, insa nu trebuie sa uite ce indatoriri are fata de copiii sai. Brown va cere instantei custodia totala a fetitei.”, a mai adaugat Allred.

Avocata a mai spus ca Mel B ar fi fericita ca Murphy sa isi viziteze fiica periodic, asa cum “fac milioane de parinti”.

“I-a cumparat un inel cu diamant logodnicei sale (Tracey Edmonds). Acest lucru nu a deranjat pe nimeni pentru ca este dragut din partea lui ca a fost generos cu persoana pe care o iubeste, dar cum ramane cu propriul sau copil?”, a mai spus Allred.

Brown a declarat: “Ma aflu aici dintr-un singur motiv - pentru Angel. Angel este fetita mea si a lui Eddie. Ea va sti intotdeauna ca a venit pe aceasta lume pentru ca eu si Eddie ne-am dorit acest lucru. Tot ceea ce doresc este ca Angel sa ii aiba aproape pe ambii parinti. Amandoi trebuie sa fim responsabili si sa fim alaturi de ea intotdeauna.”.