Din totalul de 502, apartamentele standard sint in numar de 462. Dintre acestea, 116 sint garsoniere, 114 sint doua tipuri de apartamente cu doua camere, 230 sint trei tipuri de apartamente de trei camere si doua apartamente sint de patru camere. Suprafetele brute ale acestor apartamente se incadreaza intre 62 si 170 mp.

In plus, in InCity Residences sint si 40 de apartamente tip penthouse, dispuse pe trei etaje, cu un numar de camere variind de la trei la cinci, cu suprafete brute cuprinse intre 156 si 239 de metri patrati.

Lucrarile de constructie au demarat in luna august a anului trecut si se vor finaliza in a doua jumatate a lui 2008. Procesul de vinzare a apartamentelor va fi realizat in doua etape.

Vinzarea locuintelor a inceput la mijlocul lui octombrie 2006. Pretul apartamentelor in prima faza a procesului de vinzare a fost de 1.300 de euro fara TVA/metrul patrat construit.

Pretul din prezent al apartamentelor este de 1.850 de euro plus TVA/metrul patrat construit. InCity Residences ofera optiuni variate de cumparare a apartamentelor.

Astfel, se poate cumpara o locuinta printr-o modalitate de plata speciala oferita de developer impreuna cu Europe Bank. In acelasi timp, clientul este liber sa aleaga orice tip de conditie de finantare de la orice banca sau plata cash.

„InCity Residences va fi vindut in doua faze“, spune Burcu Karasoy, director de marketing si vinzari la Anchor Grup. InCity Residences este in prima faza a vinzarilor, care face disponibile doua blocuri.

Pina in prezent, din aceste prime doua blocuri s-au vindut 93%, raminind disponibile 7%. In toamna vor incepe vinzarile pentru a doua faza a proiectului, blocurile C si D.

Proiectul va fi finalizat in a doua jumatate a anului 2008 si va oferi 5.000 de metri patrati de spatii verzi, 585 de locuri de parcare subterana, gradinita si locuri de joaca pentru familiile cu copii, un centru de fitness, o piscina acoperita si piste de jogging pentru cei activi, care iubesc sportul.

In plus, viitorii rezidenti din InCity Residences vor beneficia de facilitati precum supermarket, farmacie, un salon modern de infrumusetare, restaurant, ATM-uri, securitate non-stop, sistem CCTV pe fiecare etaj si video interfon, pentru ca oricine sa gaseasca un loc confortabil intr-un mediu sigur.

InCity Residences are asigurat un sistem de acces pe baza de card, iar constructia respecta cele mai noi reglementari antiseismice.

Integral in Cotidianul