In timp ce alte vedete cu fite prefera vacantele in locuri exotice, Catinca Roman si-a petrecut concediul, ca orice bugetar, la Mamaia. Departe de a semana cu sora ei, Oana, care se afiseaza tot timpul la bratul unui barbat, Catinca a spus ca nu are timp de iubiti.

Dupa relatia cu dansatorul Petre Dumitrescu, pe numele sau de scena Bebe, Catinca nu a mai facut parada prin ziare de sentimentele ei, preferand sa-si tina ascunse relatiile.

Dezamagita de barbati si neincrezatoare ca-si va gasi sufletul pereche, Catinca ii dedica fetitei ei, Calina, in varsta de opt ani, tot timpul:

"Fetita este totul pentru mine, vreau sa ajunga cineva in viata. Am inscris-o la cursurile de balet si de echitatie si ma bucur ca este foarte talentata la desen, ca si mine".

Pe cele doua, mama si fiica, le-am gasit facand plaja la Mamaia, la un loc cu toti turistii, semn ca vedeta postului Romantica nu are pretentii de VIP.

A fost de acord sa pozeze pentru ziarul Click!, in costum de baie, chiar daca nu are un corp cu dimensiuni de fotomodel. Nu are tatuaje si nici vreun costum de baie cumparat din marile magazine din Franta.

Insa, nu a rezistat tentatiei de a-si pune un cercel in buric, din titan, care i-a cam dat batai de cap: "S-a vindecat foarte greu gaura din buric, m-am chinuit cateva luni cu durerea", spune ea.

integral in Click