Dupa o vacanta petrecuta pe litoralul francez, Andreea Marin s-a intors in tara pentru a arunca marea bomba: ea si Stefan vor avea o fetita. La o zi dupa ce Libertatea a publicat informatia, Zana Surprizelor revine cu ultimele noutati din viata ei.

Libertatea: Acum s-a risipit misterul? Tu si Stefan veti avea o fetita.

Andreea Marin: Da, vom avea o fetita. Ne gandim sa o botezam Violeta, in amintirea mamei mele.

Fiul lui Banica e foarte fericit

Cum a reactionat Radu Stefan, fiul lui Stefan, cand a aflat ca va avea o sora?

Radu Stefan e haios foc si e tare grijuliu cu mine, mai ales acum. E un copil foarte cald si bun, o binecuvantare si un sprijin adevarat, pentru care ii multumesc lui Dumnezeu. Mi-a marturisit ca si-ar dori o surioara, desi 'fetitele sunt mai plangacioase, dar mai dragute' si mi-a spus clar ca el e fratele mai mare de care va asculta 'bebe', asa ca ne bazam pe el.

Ai fost in vacanta in Franta. S-a pus vreun moment problema sa nasti acolo?

Faptul ca ne-am petrecut vacanta pe Riviera Franceza si in Mexic nu are nici o legatura cu planurile mele in materie de sanatate, atata vreme cat am tot ce e necesar aici, acasa.

Cand revii pe post cu Surprizele?

Pe 22 septembrie. Am mari emotii! E ultima sesiune dupa 9 ani de munca si impliniri. In paralel, pregatesc noi proiecte alaturi de UNICEF, munca mea voluntara alaturi de acesti oameni cu sufletul mare in beneficiul copiilor care au nevoie de sprijin capatand un alt sens. Acum, ca viitoare mamica, simt la un nivel mult mai profund aceasta legatura frumoasa.

de Tatiana Solomon

integral in Libertatea