"Nu va faceti probleme, suntem ca si calificati in grupe!", spunea vineri presedintele Stelei, Valeriu Argaseala. Rezultatul tragerii la sorti i-a inspirat si pe jucatorii lui Zaglebie Lubin. Chiar daca au pierdut prima mansa pe propriul teren (0-1), polonezii anunta ca vin la Bucuresti doar pentru calificare.

Presa poloneza si site-ul oficial al lui Zaglebie au publicat mai multe declaratii ale jucatorilor polonezi, obtinute dupa tragerea la sorti de vineri. Mesajul echipei din Lubin este foarte clar: "Nu am renuntat la lupta!"

"BATE Borisov? Ce ocazie am avea de a intra in grupe!", au declarat jucatorii antrenorului Michniewicz. Tehnicianul a dezvaluit ca are o satisfactie personala prin faptul ca a anulat, prin joc, diferenta dintre bugetele celor doua cluburi (Steaua fiind in superioritate evidenta).

Cel mai bine platit fotbalist de la Zaglebie, mijlocasul Iwansky are un salariu de 75.000 de euro anual, incomparabil mai mic decit cistigurile lui Mirel Radoi la Steaua (in jur de 300.000 de euro).

Patronul lui Zaglebie, Robert Pietriszin a declarat ca inca nu a renuntat la ideea calificarii: "Nu vreau sa pastrez cele doua milioane de euro pe care le-am promis echipei pentru calificarea in grupe!"

Returul dintre Steaua si Zaglebie se va disputa miercuri, ora 20,30, pe stadionul din Bulevardul "Ghencea".