"Am ales Steaua cu sufletul. Sunt constient ca daca acum doi ani, cind am fost dorit de Becali, alegeam Steaua, eram mai sus in cariera" - Mihaita Plesan, la semnarea contractului cu Steaua.

Duminica seara, in timp ce Poli Timisoara evolua la Cluj impotriva lui CFR, conducerea banatenilor se afla in negocieri cu Dinamo pentru transferurile fundasului australian Jonathan McKain si al mijlocasului Mihaita Plesan in lotul campioanei Romaniei.

Noaptea de duminica spre luni: patronul Stelei l-a contactat pe Plesan si i-a facut o oferta de a veni in Ghencea, stiuta fiind slabiciunea antrenorului Gheorghe Hagi pentru jucator.

Luni dimineata - Plesan a avut o intilnire cu actionarii lui Dinamo, apoi s-a indreptat spre resedinta patronului de la Steaua.

Luni, la prinz: Mijlocasul lui Poli Timisoara si-a pus semnatura pe contractul cu Steaua. 5 ani in Ghencea!

Spectacol total

La despartirea de Timisoara, Mihaita Plesan a semnat o dubla pe terenul lui CFR. Banatenii au blocat legiunea straina a Clujului si prin prestatia portarului Popa - cu un sfert de ceas inaintea finalului, a scos un penalty executat de Didy, apoi a salvat o minge in prelungiri din fata aceluiasi jucator.

Mckain nu vrea la Dinamo!

Nici al doilea jucator oferit de Poli lui Dinamo, fundasul McKain nu va ajunge in "Stefan cel Mare"! Jucatorul nu este de acord cu mutarea, iar Dinamo anunta ca a luat fundasul central Lucian Goian de la Ceahlaul!

Lucian Goian a fost jucatorul lui Dinamo pina in aceasta vara, cind a fost cedat Ceahlaului.

Intoarcerea lui Goian in "Groapa" este motivata de prestatia neconvingatoare a lui Vali Nastase in centrul apararii. Dupa infringerea cu Vaslui (si mai ales dupa ce Cosmin Moti a devenit indisponibil pentru 6 saptamini), Rednic a cerut de urgenta un fundas central pentru dubla cu Lazio.

  • Cornel Dinu: "Cine e Plesan?"