Noul post de radio va putea fi receptionat in sapte orase, pe frecventa fostului Mix FM. Debutul One FM are loc la o saptamana dupa ce Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aprobat schimbarea numelui Mix FM in One FM.

Emisiuni muzicale non-stop

One FM va emite 24 de ore din 24 si se adreseaza unui public tanar, amator de muzica electro-club (de la minimal, breaks, minimal-tech, electro, progressive la tehno sau chill).

Printre numele cu greutate care s-au alaturat acestui proiect se numara Cristi Nitzu, ca project manager, si MC (ex-Kiss FM si ex-Kiss TV), alaturi de DJ-i cunoscuti clubberilor din Romania - Adrian Eftimie, Livio & Roby, Raresh, Raoul Russu, Dana Nicula, G.I.C., Rosario Internullo. Acestia vor incinge frecventa numai cu emisiuni de muzica, talk-show-urile fiind excluse.

Grila de programe va gazdui, printre altele, „Essential Selection”, show-ul de succes difuzat la BBC Radio 1, iar gazda emisiunii va fi aceeasi de la postul englez: Pete Tong.

Cunoscatorii il apreciaza pe Tong pentru filmul „It’s All Gone Pete Tong”, pentru initierea conceptului „Pure Pacha” de la Ibiza, dar si pentru pozitiile de top in World Dance Chart-urile mondiale.

Integral in Evz