Am pierdut un MARE Prieten si un OM cu totul deosebit, care m-a invatat multe si langa care am stat cu mare drag pentru ca a avut multe lucruri de spus si aveai multe de invatat de la Domnul Profesor - de aceea ii si spuneam Domnu Profesor. Am stiut de problemele lui pentru ca nici el nu a vrut sa le ascunda fate de mine. Totodata a vrut sa fie in permanenta in legatura cu publicul.

Nu a vrut sa faca nici un fel de rabat de la crezul lui si de aceea a stat pe scena pana in ultimul moment - care a fost pe 14 iulie, la Medias. Nimeni nu a stiut ca i-a fost de greu, pentru ca, pe scena aveam grija sa nu se vada sau sa se simta acest lucru. Nu a vrut sa renunte la ceea ce i-a fost foarte drag: muzica si radioul si teatrul.

Cele mai frumoase intaplari muzicale le-am petrecut alaturi de el in ultimii ani. Anul trecut am fost impreuna la Kohln, la concertul celor de la Rolling Stones. Anul acesta, el a organizat plecarea la un concert de-al idolului nostru: Bob Dylan.

Tot anul acesta impreuna am fost intr-un turneu de trei saptamπni in SUA, dupa care, tot impreuna, am concertat la Barlad, Bistrita si la Medias - unde a fost pentru ultima oara pe o scena.

Ducu Bertzi