Sebastian Vladescu a afirmat luni ca nu isi va da demisia din functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor si ca nu intelege de unde a aparut acest zvon. El sustine ca declaratia facuta publica de NewsIn era intr-un alt context decat cel prezentat. "Nici nu am anuntat ca imi dau demisia. Lucrez in Ministerul Finantelor.

Am zis ca o data voi pleca din Ministerul finantelor cand imi voi termina treaba. Nu stiu ce-i cu zvonul asta cu demisia. Problema pensiilor e alta discutie pe care nu o mai reiau", le-a replicat Vladescu, luni, jurnalistilor.

Agentia de presa NewsIn l-a citat duminica pe Vladescu afirmand ca "avem viziuni diferite. Cresterea pensiilor este nesustenabila. Nu stiu care sunt sursele de finantare, iar alegerea salariului mediu brut ca parametru de majorare este o mare capcana. Voi pleca pentru ca nu mai am ce face aici".

"Nu stiu ce voi face mai departe", a mai adaugat Vladescu. In stirea NewsIn se arata ca acesta "a precizat ca va reunuta la post dupa ce va finaliza privatizarea Automobile Craiova, fiind presedintele Comisiei de privatizare, si dupa ce Comisia Europeana va aproba, in septembrie, ultimelor doua Programe Operationale Sectoriale."

Citeste si:

  • Vladescu i se opune pentru a doua oara lui Tariceanu
  • Sebastian Vladescu spune ca va demisiona fiindca nu exista bani pentru marirea pensiilor