Charlie Sheen a declarat in cadrul emisiunii televizate "Entertainment Tonight", care a fost difuzata marti seara, ca fosta lui sotie, Denise Richards, doreste sa aiba inca un copil cu el, informeaza cbsnews.com. Actorul a spus: “Am primit o cerere pentru a face o donatie de sperma. Nu am adus documentul aici, insa am de gand sa il arat instantei de judecata.”.

Richards si Sheen au divortat anul trecut. De curand, actorul, in varsta de 41 de ani, a deschis un proces in care cere instantei de judecata sa schimbe anumite lucruri in ceea ce priveste custodia celor doi copii ai cuplului - Sam (3 ani) si Lola (2 ani).

Sheen doreste ca micutii sa ii fie lasati in grija o saptamana pe luna, sa aiba dreptul sa angazeze o bona si un document prin care sa sa specifice ca in momentul in care copii sunt lasati la el, Richards are voie sa il sune doar in caz de urgenta.

Sheen, care este nominalizat la premiile Emy pentru interpretarea din "Two and a Half Men", este logodit cu Brooke Mueller, in varsta de 29 de ani.