Amy Winehouse a fost internata in spital, in urma unui lesin, fiind suspectata de o supradoza de droguri. Interpreta cantecului “Rehab” a fost dusa de catre sotul sau si un prieten la Colegiului Universitar din Londra, unde i s-a facut o injectie cu adrenalina si spalaturi stomacale.

Potrivit news.bbc.co.uk, un reprezentant al starului in varsta de 23 de ani, a spus ca aceasteia i s-a recomandat multa odihna.

Un martor a declarat pentru ziarul The Sun: “Nu arata bine deloc. Sotul sau o sprijinea, deoarece nu se putea tine singura pe picioare”.

Compania de inregistrari a artistei Island Records neaga orice zvon de supradoza si a declarat ca adevarata cauza a dispozitiei sale este epuizarea. “Amy Winehouse a fost internata la spitalul Colegiului Universitar din Londra in acesta dimineata din cauza epuizarii”.

Winehouse trebuia sa apara intr-un concert la festivalul de muzica Oya, din Oslo, dar acesta aparitie a fost anulata, potrivit rte.ie. Dupa cum spun organizatorii cantareata si-a anulat aparitia fara motiv.