Astazi, ministrul turismului, Ovidiu Silaghi, a ales-o drept concurenta la titlul de „Sex Bomb Gardianul“ pe fosta si mereu actuala iubita a lui Ion Ion Tiriac, Ileana Lazariuc. A pozat goala in Playboy, iar acum s-a axat pe actorie.

Concurenta de astazi la titlul de „Sex Bomb Gardianul“, aleasa de ministrul turismului, Ovidiu Silaghi, este fosta si mereu actuala iubita a lui Ion Ion Tiriac, Ileana Lazariuc (25 de ani).

Ministrul si-a motivat alegerea prin dorinta de a stabili relatii mai apropiate cu Republica Moldova. Desi a debutat in show-biz prin modelling, iar apoi prin muzica, incercandu-si norocul in trupa Trinity, in ultima vreme, Ileana s-a axat mai mult pe actorie. A fost dorita in postura de actrita chiar de Steven Seagal si a jucat intr-un film produs de celebrul actor.

Anul acesta, a putut fi vazuta in serialul Chiquititas de la Kanal D, iar in prezent filmeaza pentru cel mai nou film al lui Sergiu Nicolaescu. La 19 ani, a pozat goala in Playboy. Daca va obtine cea mai mare nota pe site-ul ziarului nostru, Ileana ar putea fi, pentru o zi, directorul „Gardianul“.

Ileana Lazariuc a patruns in show-biz pe cand era doar o copila de 14 ani. Fata cantaretei de muzica usoara Anastasia Lazariuc a urcat prima data pe scena intr-o prezentare de moda. Cativa ani mai tarziu, tanara cu ochi ca de smarald avea sa ocupe locul doi la Elite Model Look. Apoi a debutat in muzica, in trupa Trinity, alaturi de Lili Sandu.

Cu toate ca avea in familie un talent real in persoana mamei sale, Ileana nu parea a fi facuta pentru muzica. Proiectul Trinity s-a destramat, iar de atunci, Ileana spune ca nu o mai intereseaza acest domeniu.Integral in Gardianul