Postata de: Kulcsar Szabolcs

La data: 10 August 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 18453

Stimate Domnule Primar,

doresc sa va semnalez doua lucruri care sunt de-a dreptul depasite si foarte posibil, nicidecum in conformitate cu normele Europene.

1. Probabil din vremuri demult depasite avem instalat exact sub geamurile noastre (de la etajul I, care se uita spre "curtea" din spate), la aprox. 4-5 metri, doua stative de batut covoare. Culmea, a ramas afisat chiar si orarul pentru batut covoarele, intre 7-9 si 18-20....

De aici urmatoarele probleme: cat este de igienica aceasta instalatie? De fiecare data cand cineva isi bate covorul, suntem nevoiti ori sa inchidem geamurile din cauza prafului masiv care intra in case, ori sa inhalam praful vecinilor!!! Cealalta problema ar fi orarul aberant (mai mult cea de dimineata...), dupa care, zgomotul vecinilor ne trezeste de fiecare data obligatoriu pe la 7 dimineata! Avem nevoie de liniste si odihna!

Rog, daca este posibil desfiintarea acestuia, sau mutarea lui intr-un loc unde nu deranjeaza pe nimeni. Oricum, calatorind destul de des prin Vest, nu am intalnit in nici o tara asemenea stative de ani de zile, acestea pierzandu-si rolul din cauza aspiratoarelor ultra performante....

2. A doua problema este cea a ghenei de gunoi.... Am observat ca in ultimii ani ati pornit o actiune de desfiintare a acestora... Ei, din pacate, pe str. Horea 64 inca mai exista. Si este folosita chiar si toboganul pe care se arunca gunoiul, care, normal, este infundat in fiecare a doua zi.

Mirosul este insuportabil, iar administratorul blocului nu doreste sa faca nici un fel de demers pentru a-l desfiinta. Implicit, ghena a devenit un focar de infectie periculoasa la sanatatea publica, plin de goange si sobolani.

Rog desfiintarea cat mai urgenta a acestuia si daca este posibil aducerea unor lazi de gunoi mari ecologice care sa fie depozitate pe strada pricipala pentru a nu obliga masinile de gunoi sa intre pe aleea din spatele cladirii si asa foarta ingusta.

Aceste masini fac de fel un zgomot infernal in casele noastre, parcand sub geamurile noastre, deranjand la orice ora, fara nici un fel de consideratie asupra spatiului personal al fiecaruia. Fiecare poate sa-si duca gunoiul menajer cativa metri pana in fata blocului!

Cu multumiri,

Kulcsar Szabolcs

profesor

www.domnuleprimar.ro