Trick Master Rolling continua seria evenimentelor Mountain Dew Urban Fest din acest an! Trick Master Rolling, cea mai importanta competitie de skate rolling din Romania, ajunsa la cea de-a treia editie in 2007, ii va aduce pe cei mai experimentati concurenti in parcul Herastrau duminica, 12 mai, incepand cu ora 16.00.

Acestia vor incerca sa impresioneze juriul prin executarea celor mai neobisnuite si periculoase trick-uri, sarind peste rampe spectaculoase amenajate in Skatepark-ul Herastrau, transmite un comunicat de presa remis HotNews.ro.

La final, cei care vor reusi sa stranga cele mai multe aplauze si urale atat din partea juriului, cat si de la multimea prezenta vor fi premiati de Mountain Dew cu premii cash in valoare de 2500 de euro si echipamente sportive profesioniste, Circa.

Skate rolling-ul permite un grad foarte mare de variatie in executarea trick-urilor, iar elementul senzational nu lipseste niciodata!

Atmosfera underground va fi asigurata printr-un super concert live sustinut de trupa Da Hood!

Mountain Dew Urban Fest este primul festival din Romania care ridica la rang de arta formele de exprimare urbana: sport extrem, muzica underground si street art. Ajuns la cea de-a treia editie, Mountain Dew Urban Fest a fost asteptat si in aceasta vara de catre adeptii culturii urbane.

Inceput cu cel mai popular concurs de graffiti din lume- Write4Gold - festivalul a reusit sa adune in parcul Herastrau peste 30 de grafferi din toata tara. In luna septembrie, Mountain Dew Urban Fest va continua cu Best Trick Skateboarding, concursul in care cei mai curajosi skateboarderi isi vor demonstra maestria in fata ta!