Margareta Semal, mama gemenelor si impresarul acestora, a declarat pentru EVZ ca Monica si Gabriela au fost consultate, urmand ca ele sa revina la clinica privata dupa ce isi vor rezolva alte afectiuni medicale de care sufera.

„Gabriela are doua pietre de cate un centimetru la rinichi si de aceea urmeaza sa fie supusa unei operatii de spargere a acestora cu ajutorul unui aparat”, a spus Margareta Semal.

Un astfel de aparat exista doar la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj-Napoca. Fetele de la Cheeky Girls au ales sa se trateze la Cluj deoarece tatal acestora este medic si va asista la toate procedurile medicale la care vor fi supuse.

„Au venit la noi pentru o consultatie si urmeaza ca, dupa ce-si rezolva alte probleme medicale, sa vedem ce facem”, a spus chirurgul Ovidiu Ivan, de la Artis 3. Monica Irimia are o problema medicala cea mai sensibila, deoarece prima reconstructie a sanilor, care a avut loc in anul 2006 la o clinica din Londra, nu a reusit.

„Operatia in acest caz este grea si dureaza patru ore. Este vorba despre o capsula pe musculatura pectorala care a fost introdusa la reconstructie si care acum trebuie scoasa.

Operatia de anul trecut a fost un esec. Este vorba despre un caz legal si de aceea nu pot face comentarii despre o posibila actiune juridica”, a spus Margareta Semal.

Aceasta a mai argumentat ca operatia de reconstructie a sanilor a fost necesara pentru ca Monica si Gabriela nu au avut bustul suficient de dezvoltat pentru ca au facut balet. „Operatia de reconstructie a sanilor a costat 12.400 de lire sterline.

A doua operatie inca nu stim cat va costa, important fiind rezultatul acesteia, si nu pretul”, a mai adaugat Margareta Semal.

Integral in Evz