Premiul cel mare la extragerea Loto 6/49 de ieri, care a depasit 7,17 milioane de euro, nu a fost castigat, noteaza Evz. Daca la categoria I nu s-a inregistrat nici un castigator, la categoriile II si III s-au inregistrat 15 castigatori, scrie Cotidianul. Extragerile din ultima luna ar sta sub semnul unui blestem, deoarece majoritatea numerelor extrase sunt mai mari de 40, considera Gandul. Pentru a castiga cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, oamenii au stat ore in sir la cozile din fata agentiilor, afirma Libertatea.

"Dupa reportul de ieri, duminica viitoare vom avea un nou premiu-record la Loto 6/49.

Premiul cel mare la extragerea Loto 6/49 de ieri, care a depasit 7,17 milioane de euro, nu a fost castigat.

Niciun jucator din milioanele de romani care au intrat in agentii in ultima saptamana nu a ghicit toate cele sase numere - 42, 43, 18, 47, 46, 44 - o combinatie care a surprins pe toata lumea.

Astfel, cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, care va depasi 8 milioane de euro, isi asteapta castigatorul la extragerea urmatoare, din 19 august.

„Daca se va juca in acelasi ritm, vom depasi cu siguranta valoarea de 8 milioane de euro la categoria I pentru tragerea urmatoare”, ne-a declarat Liliana Ghervasuc, sefa Loteriei.

Pentru tragerea Loto 6/49, Loteria romana a raportat incasari de 18,5 milioane de lei. Numarul de variante inregistrate a fost de 4.290.23, iar numarul de bilete jucate este de 1.475.781.

Liliana Ghervasuc spune ca numerele extrase ieri nu sunt surprinzatoare si doar numarul 18 a stricat ploile jucatorilor. „Se joaca tot mai mult „in linie”. Jucatorii merg pe insiruiri de genul 1, 2, 3 etc. sau 42, 43, 44 sau joaca linii pe verticala”, mai spune Ghervasuc.

Ultima data, premiul categoriei I a fost castigat in urma cu 14 saptamani, pe 6 mai 2007. Atunci, valoarea totala a castigului a fost de peste 5,6 milioane de lei", noteaza Evz.

"Cel mai mare premiu oferit vreodata de Loteria Romana la 6 din 49 a facut cu ochiul multor romani. Cu speranta ca vor pune mana pe cele 7 milioane de euro, bucurestenii s-au ingramadit la agentiile loto. Nu s-au speriat de cozile imense si au stat ore in sir pentru a-si depune biletele.

Chiar daca nu joaca in mod regulat, premiul de la categoria I i-a indemnat pe romani sa-si incerce norocul.

La o agentie situata pe soseaua Pipera din Capitala, ieri, in jurul orei 12.00, oamenii au stat aproape o ora la coada pentru a depune biletele cu numerele considerate norocoase. Fiecare dintre cei care au ales sa piarda cateva zeci de minute in fata casieriilor isi facuse deja planuri legate de ce ar face cu banii.

Masini, calatorii, vile impunatoare, acte de caritate, acestea sunt doar cateva din visele celor care stateau la rand din acelati motiv: premiul cel mare. Constienti ca banii ar fi putut ajunge la o singura persoana, toti ceilalti au avut macar dreptul sa spere ca viata li se va schimba in cateva secunde", scrie Libertatea.

"In mai putin de o luna, bilele care-au sarit din urna la loto 6/49 i-au lasat pe jucatori perplecsi: 18, 42, 43, 44, 46, 47, cinci din cele sase numere fiind mai mari de 40. Acest rezultat vine la mai putin de o luna, de cand, cu ocazia unei alte extrageri (din 15 iulie), din sirul celor sase bile, patru erau mai mari de 40: 10, 36, 41, 44, 46, 48.

Rezultatele i-au deziluzionat pe romani, obisnuiti sa considere ca “norocoase” si sa parieze numere mici, adesea asociate cu luna sau data la care s-a intamplat un anumit eveniment important din viata lor: data nasterii, a casatoriei sau ziua in care s-au indragostit.

La tragerea Loto 6/49 de ieri, fondul de castiguri estimat la categoria I, necastigat aseara, a fost de aproximativ 7 milioane de euro, fiind cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane", noteaza Gandul.

Cotidianul scrie despre o "Extragere imposibila la Loto 6/49. Marele premiu, de peste sapte milioane de euro, pus la bataie de Loterie, ramine in joc, nimeni nereusind sa ghiceasca cele sase numere: 18, 42, 43, 44, 46, 47. Reportul este de aproape 23 de milioane de lei.

La categoria a II-a au fost 84 de cistigatori, fiecare dintre ei avind de ridicat 17.625 de lei, iar la a III-a 1.899 de cistigatori, cu 1.169 de lei.

Numarul extras la Noroc a fost 9754466. Nici aici nu s-a cistigat la categoria I, unde reportul este de 700.000 de lei. La categoria a II-a au fost doi cistigatori a cite 74.258 de lei, iar la a III-a 13 norocosi care au de ridicat fiecare cite 11.424 de lei".