Aglomeratie de VIP-uri, vineri seara, in clubul Office din statiunea Mamaia, locatie care, in perioada verii, a devenit o a doua casa pentru vedetele autohtone.

Printre acestea, si sotii Columbeanu, care au bifat doua weekend-uri consecutive la mare dupa ce s-au intors din vacanta petrecuta in Creta. De data aceasta, prezenta lui Irinel si a Monicai in discoteca a atras toate privirile clientilor, cei doi fiind insotiti de Ramona, sora cea mica a doamnei Columbeanu.

La fel de frumoasa precum Monica, dar foarte timida si cu o atitudine de provinciala, Ramona Gabor a fost "scanata" din cap pana-n picioare de clientii clubului, neobisnuiti sa o vada intr‑un local de fite pe cumnata din Bacau a miliardarului Columbeanu.

Prezenta extrem de rara in cluburile de noapte, Ramona Gabor fost vazuta pana acum doar la reuniunile de familie importante, precum nunta Columbenilor si botezul nepoatei sale, micuta Irina. Irinel, Monica si Ramona au ajuns in Office in jurul orei 23 si au plecat abia la 3 dimineata, semn ca s‑au distrat de minune in familie.

Un articol de Dana Enache

Integral in Click