"Fata care a vrut sa intre in fata era cu o prietena. Gina i-a zis sa se duca la coada, ca altfel o da afara! De la asta a inceput un adevarat circ. Cele doua prietene s-au luat de Gina, una a prins-o de gat, iar cealalta injura ca la usa cortului.

Am inteles ca fetele alea sunt cunoscute prin cluburile de noapte de pe litoral, ca se ocupa cu prostitutia. Nici Gina n-a stat cu mainile in san si a impins-o pe una dintre ele de perete. In tot scandalul care s-a iscat a aparut si Codin "Poponet", dar si un barbat care era cu celelalte doua fete.

S-au luat toti la cearta, iar "Poponet", fostul iubit al Ginei, a pus mana pe telefon si a chemat mai multi bodyguarzi", ne-a marturisit unul dintre martorii paruielii.

Au cazut la pace in fata clubului

De cealalta parte, si barbatul care le insotea pe rivalele Ginei Pistol a dat telefon sa-si cheme prietenii. "In nici zece minute,

s-au strans in fata clubului mai multi barbati care sa le ia apararea fetelor.

"Poponet" a adunat vreo 30 de bodyguarzi, iar pentru fetele alea au venit patru masini cu smecherasi din Constanta", ne-a relatat un alt martor. Cearta a fost aplanata de bodyguarzii clubului, care le-au impacat pe fete, inainte ca protectorii lor sa se incaiere. Gina n-a ramas, insa, datoare.

Un articol de Adrian Nicolae

Integral in Cancan