Mijlocasul echipei Progresul Bucuresti, Ovidiu Herea, si-a gasit intr-un final noul club, semnand un contract pentru trei ani cu Rapid, si va fi prezentat pentru a doua oara la gruparea giulesteana... In luna iulie, Rapid si Progresul se intelesesera pentru un imprumut al mijlocasului care a aparut intr-o conferinta de presa alaturi de celelalte achizitii ale echipei lui Cristiano Bergodi.

Luni, jucatorul si impresarul sau, Ana Maria Prodan, au negociat timp de o ora la hotelul Crowne Plaza cu reprezentantii Rapidului: patronul George Copos, secretarul general Nicolae Manea si directorul tehnic Grigore Sichitiu.

"Sunt fericit si bucuros ca in cele din urma s-a terminat acest transfer. Sunt convins ca am ales bine in cele din urma si ca voi face performanta cu Rapid", a declarat Herea, imediat dupa semnarea contractului.

Ovidiu Herea are 22 de ani si a jucat 47 de partide in Liga Intai, toate la Progresul Bucuresti (fost FC National). La clubul bancar, mijlocasul a evoluat si sub conducerea antrenorului Cristiano Bergodi, cel care a insistat pentru venirea sa la Rapid.

In aceasta vara, mutarea lui Herea a tinut capul de afis, Steaua si Rapid fiind principalele cluburi interesate de serviciile lui, dar si finantatorul Daciei Mioveni, Gigi Netoiu intrase la un moment dat in negocierile cu patronul Progresului, Constantin Iacov. Netoiu inaintase o oferta de 4 milioane de euro si dorea sa-l directioneze pe jucator spre Dinamo.