O aeronava a companiei Tarom care efectua o cursa Sibiu-Munchen a aterizat in acesta dimineata de urgenta pe aeroportul din Timisoara, din cauza unei defectiuni la unul din motoarele aparatului, conform Rador, care citeaza Antena 3. Aeronava a aterizat in siguranta si nici o persoana nu a fost ranita.

"In timpul zborului, comandantul a sesizat un led aprins la bordul aeronavei, care indica o mica defectiune. In scurt timp, de pe aeroportul din Bucuresti va decola o aeronava, pentru preluarea pasagerilor de pe aeroportul din Timisoara si continuarea cursei catre Munchen", a declarat Madalin Tudor, purtatorul de cuvant al companiei Tarom.

Aeronava va ajunge la Timisoara in aproximativ 45 de minute.

"Din primele cercetari, se pare ca ar fi o mica defectiune la unul dintre motoarele aparatului dar, aeronava a aterizat in siguranta, cu ambele motoare mergand in plin", a mai spus Tudor.

Aeronoava Tarom avea la bord 36 de pasageri. Acestia se afla in incinta aeroportului din Timisoara unde li s-au pus la dispozitie bauturi racoritoare, sandwichuri si au acces la mijloace de comunicare.