Fosta iubita a Angelinei Jolie, Jenny Shimizu, l-a avertizat pe actualul sot al actritei, Brad Pitt, ca lucrurile intre ele nu s-au sfarsit “Nu a existat un sfarsit pentru mine si ea. Cred ca niciodata nu va fi”.

Fostul model Calvin Klein a dezvaluit cateva detalii, despre relatia sa de aproximativ zece ani cu actrita din “Tombraider”, intr-un nou documentar intitulat “Angelina - sfanta sau pacatoasa".

Shimizu a afirmat ca relatia sa cu Jolie inca nu s-a incheiat, desi actrita declara presei ca este foarte fericita cu tatal copiilor sai, Pitt.

“De fiecare data cand ma suna, o vizitez. Dar nu intotdeauna facem sex. Uneori mergem la proprietatea ei din Cambodia si exploram jungla” a spus fosta iubita a actritei. “Cu siguranta este ceva mai mult decat o mare prietenie.

Este persoana pe care o voi ajuta intotdeauna si careia ii voi fi mereu alaturi”, a completat fostul model Calvin Klein.

In noul documentar Shimizu da detalii despre intalnirile sale secrete cu Jolie si de ce Brad nu este omul potrivit pentru aceasta. De asemenea modelul vorbeste despre frumusetea actritei, punand accent pe buzele acesteia, potrivit entertainmentwise.com.

“Brad mi se pare venit dintr-un alt loc. El isi doreste copii si un mariaj fericit. Ea este o femeie dificila, care va face numai ce vrea”, a declarat Shimizu, care este de parere ca nu exista un mod de a o controla pe Angelina si ca aceasta din urma nu va fi niciodata o femeie de casa.

Modelul a vorbit si despre inceputurile relatiei sale cu Angelina, spunand ca deja avea o relatie cu actrita, in momentul in care l-a cunoscut pe sotul sau, Jonny Lee Miller, dar ca niciodata nu au avut o relatie in trei. Cele doua s-au cunoscut in anul 1993 la filmarile pentru “Foxfire”.