Dupa ce au platit 40.000 de dolari degeaba in Marea Britanie, gemenele de la Cheeky Girls au sosit in Romania sa-si faca operatie de marire a sanilor. Operatia va avea loc la o clinica privata de medicina estetica din Cluj in zilele ce urmeaza.

Clinica a fost aleasa dupa cel mai mic pret. Initial, l-au contactat pe cel mai cunoscut specialist din Cluj in domeniu, prof. dr. Toma Mugea, dar pretul de 5000 de euro cerut de acesta li s-a parut prea piperat celor doua fete. Au optat pentru o alta clinica unde pretul este aproximativ la jumatate.

Ele vor fi operate de asistent universitar dr. Horia Ivan, care a afirmat ca operatia costa intre 2000 si 2500 de euro in functie de complexitate si alti factori.

Prof. Mugea a explicat ca implanturile puse in Marea Britanie nu erau asezate corespunzator si procedura de realizare a acestora nu a fost facuta atat de corect, astfel incat cele doua fete au nevoie de o operatie de corectie a implanturilor.

Cele doua Cheeky Girls, nascute la Cluj, se grabesc sa-si faca operatia pentru a putea sustine un concert in ziua de 24 august in Irlanda. Dr. Ivan le-a garantat ca pot participa la acel concert fara a avea probleme.