Iliescu dixit,

PSD trebuie “sa se raporteze la PNL ca partid de opozitie constructiva”. Presedintele de onoare al social-democratilor a declarat, pentru NewsIn, ca le recomanda colegilor de partid sa adopte o pozitie clara fata de PNL, fiindca niciun partid nu este interesat de alegeri anticipate.

Si abia grai presedintele onorific, ce mai freamat, ce mai zbucium! Lideri din PSD bat cu pumnul in masa (gurile rele zic ca s-a inceput cu masa la care era dl Geoana), vor sa stie, in fine, daca sunt cal la putere sau magar in opozitie, daca sunt in caruta cu guvernul sau in teleguta impotriva lui, daca nu cumva pot fi si cu slanina in pod si cu procentele in rai, ma rog, daca mai continua mult

confuzia asta. Asa ca gata cu joaca, bagam motiune, pana pe 10 septembrie! Cade guvernul, si apoi ne bagam in el (citez, “in orice formula”);

Ma intreb, de ce “pana pe 10 septembrie”? De ce nu in 1? Sau maine? Prin vocea presedintelui sau nominal Mircea Geoana, partidul spune ca guvernul acesta “a pierdut increderea romanilor”, ca a esuat aici, ca e lamentabil acolo si ca “a venit clipa ca tara sa aiba alt guvern.” Dupa care clipa e anuntata ca durand in jur de-o luna.

Oricum e mai bine decat data trecuta cand acelasi domn Geoana spunea ca guvernul isi traieste ultimele clipe, si apoi ultimele clipe au durat trei luni.

dezbate pe blogul lui Doc