Isla Fisher nu vrea sa apara in niciun film impreuna cu logodnicul sau Sacha Baron Cohen, deoarece, dupa cum spune ea, acest lucrul este “sarutul mortii”.

Actrita in varsta de 31 de ani, care asteapta in octombrie primul sau copil cu starul din “Borat”, nu planuieste sa ia drept model cupluri celebre precum Nicole Kidman si Tom Cruise, sau Ben Affleck cu Jennifer Lopez, pentru ca totul se sfarseste rau.

“Doamne, nu. Vreau sa spun, cat de mult au succes aceste cupluri? Nicole si Tom s-au despartit dupa filmul 'Eyes Wide Shut'. Sandra Oh si sotul sau, regizorul Alexander Payne s-au despartit dupa 'Sideways'. Simt ca lucrul acesta facut impreuna este sarutul mortii”, a declarat actrita pentru ziarul The Times.

Actrita a mentionat ca nu ii place, ca ea si Baron, sa fie pusi sub observatie si ca de foarte putin timp ea si logodnicul sau au inceput sa faca poze impreuna, unul dintre motivele care ii impiedicau sa o faca pana acum, este faptul ca ea este mica de inaltime iar el foarte inalt, potrivit lse.co.uk.

Cei doi sunt impreuna de aproximativ cinci ani si dupa cum spune actrita, nunta lor va fi una intr-un stil traditional evreiesc.