Formatia Phoenix va sustine un concert pentru studenti vineri, 17 august, la Costinesti. Concertul are loc in cadrul festivalului Galele Studentesti desfasurat in perioada 17 iulie -26 august. Accesul studentilor la concert este gratuit.

Agentia pentru Sprijinirea Studentilor, organizatoarea evenimentului, ofera tinerilor aflati in Costinesti o alternativa de petrecere a timpului liber.

“Plaja plina cu studenti fredonand melodiile celor urcati pe scena ne-a confirmat pe deplin ca simtul artistic si calitatea merita promovata. Spiritul studentesc are un cadru unic de manifestare atat pentru publicul spectator cat si pentru tinerele talente care sunt promovare pe scena galelor Studentesti”, se arata in comunicatul organizatorilor.

Festivalul MARATON de 36 de seri cu spectacole si concerte live va continua pana la data de 26 august. Seara de seara studentii se vor bucura gratuit de spectacole in aer liber in Costinesti langa Obelisc.

Printre numele care vor urca pe scena se numara Phoenix, Timpuri noi, Solaris, Parlament, 3 Ceasuri Bune, DA” Vinci, Adi Manolovici, Nationala de Rock,

Ducu Bertzi, 3 Ceasuri Bune, Mar Verde, Mircea Vintila, Tandem, Salsa, Mania Latina, Ludic, Afro Latino, Etrem, Impetus, Bacteria H.