Sase barbati de nationalitate italiana au fost impuscati mortal, miercuri dimineata, in orasul Duisburg, din Germania, relateaza Reuters. Trupurile victimelor cu varste cuprinse intre 16 si 39 de ani, au fost gasite de politie in doua masini parcate langa gara din localitate, Un martor a declarat ca mai multe focuri de arma s-au auzit in zona, la ora locala 2:30.

Potrivit agentiei de presa ANSA, care citeaza surse din politie, barbatii faceau parte din doua ''familii'' ale mafiei N' Dragheta, din regiunea Calabria, implicate intr-o serie de reglari de conturi.

''Este un fapt fara precedent. Este prima oara cand ne confruntam cu o asemenea situatie intr-o tara straina'', a declarat pentru Ansa un director adjunct al politiei italiene, Luigi De Sena. El a precizat ca, in Germania, este ''o prezenta importanta'' a mafiei calabreze, dar ca pana acum nu a incercat sa atraga atentia asupra sa.

Politia germana, in colaborare cu cea italiana, au demarat o ancheta in acest caz. Ambele masini, un Volkswagen si o dubita alba erau inmatriculate in Germania.