Fabuloasa suma de 35,4 milioane de lire, cel mai mare premiu al loteriei din Marea Britanie, si-a gasit in sfarsit castigatorul. Angela Kelly, o postarita in varsta de 40 de ani, inca mai este in stare de soc dupa ce a aflat ca numerele de pe biletul sau coincid cu cele de jackpot, transmite Reuters.

Mama unui baiat de 14 ani, Kelly este divortata si locuieste cu fiul ei intr-o localitate de langa Glasgow. Ea a aflat ca a castigat marele premiu trei zile mai tarziu, cand a ajuns la lucru si a verificat numerele norocoase. “Totul parea atat de ireal. Am simtit ca lesin si m-am asezat ghemuita in scaun. Inca nu pot sa realizez ce s-a intamplat“, a declarat Kelly.

Angela Kelly a fost invitata, miercuri, la o conferinta de presa organizata de Loteria Euromillions, dupa ce marti, biletul castigatoarei a fost validat de agentie. Femeia a declara ca deocamdata nu stie ce va face cu banii, insa doreste sa cumpere o casa mai mare pentru fiul ei, cat mai curand posibil.

Numerele norocoase au fost 23, 40, 42, 43 si 49, iar “stelutele norocoase”, 2 si 6.

Loteria a anuntat ca premiul, cel mai mare castigat pana acum de un britanic, a atins acest prag pentru ca au fost trei reportari consecutive. Inainte de aceasta, cea mai mare suma castigata in Marea Britanie a fost de 22.590.829 de lire, bani luati in iunie 1995, de catre doi soti care conduceau o firma de termopane.