Nicole Richie, care este insarcinata in luna a patra, vrea sa se casatoreasca cat mai repede cu iubitul sau, Joel Madden, de la trupa rock Good Charlotte, chiar inainte ca sarcina sa inceapa sa se observe. In aceasta luna cuplul a aflat ca vor avea un baietel, iar actrita deja a inceput decorarea camerei copilulu si sa aleaga nume pentru acesta.

“Nicole nu isi doreste poze de la nunta sa intr-o rochie veche alba si cu o burta mare” a declarat o sursa pentru E! Online . Starul isi doreste o nunta generoasa, dar vrea foarte mult sa fixeze data pentru schimbul juramintelor inainte de 28 septembrie, cand va trebui sa isi ispaseasca pedeapsa.

Nicole Richie a condus sub influenta bauturilor alcoolice si a fost condamnata la patru zile de inchisoare, iar pedeapsa va fi executata in penitenciarul in care a fost inchisa Paris Hilton.

“Nicole are o lista de invitati de aproximativ 200 de persoane. Dar o asemenea nunta intr-un timp scurt nu este ceva usor de facut. Ea isi doreste sa se casatoreasca, sa petreaca cateva zile cu noul sau sot si apoi sa isi ispaseasca pedeapsa” a completat sursa, potrivit lse.co.uk.

Cantaretul Lionel Richie, tatal lui Nicole, i-a oferit acesteia casa sa din Bel-Air, pentru ceremonia nuntii, iar acesta a primit vestea foarte bine, fiind foarte bucuroasa ca se va casatori acasa.