Postata de: Lucian Azoitei

La data: 14 August 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 18524

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Teren transformat in groapa de gunoi

Stimata Doamna/Domn, numele meu este Lucian Azoitei si sunt proprietarul blocului de pe Str. Banul Antonache nr. 59. Terenul invecinat proprietatii mele, aflat pe Str. Banul Antonache nr 57 colt cu Putul lui Zamfir, teren proprietatea Primariei Sector 1, este folosit de societatea APA NOVA pentru reabilitarea Str. Putul lui Zamfir ( depozitare materiale constructii, pamant, utilaje, etc).

Nu ar fi o problema, dar acest teren a devenit un loc de depozitare gunoaie ca asa-i la noi... Rugamintea mea este sa va asigurati ca proprietari ce sunteti ca atunci cand lucrarile de reabilitare a acestei strazi se vor incheia, acest teren sa fie curatat si salubrizat de aceea care au depozitat aceste gunoaie si materiale de constructie.

Totodata, va anunt ca pana acum, pe costul meu am salubrizat deja odata acest teren ( 11 bascule de gunoi si mai exista si taxa de zona A) si l-am si imprejmuit tot pe cheltuiala mea chiar daca acest teren va apartine. Sincer nu doresc sa mai repet odata aceasta operatiune orcat de bun cetatean al Sectorului 1 as fi.

Va multumesc pentru timpul dvs,

Cu stima,

Lucian Azoitei

www.domnuleprimar.ro