Familia divei sustine ca aceasta a fost anesteziata total, iar in cursul noptii de marti spre miercuri, dupa operatie, a avut dureri mari. „Medicii au spus ca nu garanteaza nimic si ca, dupa trei zile, trebuie sa mearga din nou la control. Gabriela mi-a spus ca a avut dureri foarte mari si ca a luat calmante”, a spus mama acesteia, Margaret Semal.

Marti dimineata, in timp ce Lembit Opik sosea la Cluj, prietena lui, Gabriela Irimia, intra in clinica in care i-au fost „bombardate” cu ultrasunete cele doua pietre de cate un centimetru de la rinichi.

Parlamentarul a batut Clujul in lung si in lat in cautarea unei florarii de unde, in cele din urma, a cumparat trei buchete cu flori, unul pentru Garbriela, un altul pentru Monica si al treilea pentru bunica acestora.

Lembit Opik a mers mai apoi catre micul apartament de pe strada Horea din Cluj-Napoca, in care locuiesc cele doua gemene. In tot acest timp, Gabriela Irimia a fost insotita la clinica doar de tatal ei, medicul Doru Irimia.

Potrivit unor medici urologi angajati la clinica privata, in prima faza Gabriela a fost consultata de profesorul Mihai Lucan, dupa care a fost anesteziata total si supusa procedurii medicale.

Timp de aproape patru ore, cat a durat interventia medicala, Lembit Opik nu a aparut la clinica. Doar tatal Gabrielei se agita si gesticula vorbind intruna la telefon.

In cele din urma, in jurul orei 20.00, Gabriela a parasit clinica vizibil epuizata, fiind ajutata de o infirmiera si de tatal acesteia. „Nu mai spun nimic din ceea ce le priveste pe fiicele mele. Si asa am probleme la serviciu din aceasta cauza”, a declarat Doru Irimia.

Integral in Evz