Actrita din “Now Pronounce You Chuck and Larry”, care se intalneste cu Justin Timberlake din luna februarie, de cand cantaretul s-a despartit de Cameron Diaz, nu doreste sa isi oficializeze relatia cu acesta, deoarece casatoria pentru ea reprezinta doar o “bucata de hartie”.

“Nu simt nevoia sa ma asez la casa mea de acum” a declarat Biel pentru revista Cosmopolitan. “Daca am cunoscut pe cineva nu simt nevoia certificatului de casatorie. Pentru mine, intelegerea verbala este de ajuns. Nu stiu daca vreau sa ma casatoresc”, a completat actrita.

Biel, care se va muta cu Justin Timberlake, dupa ce acesta isi va termina turneul mondial luna viitoare, a specificat ca uraste barbatii care incearca sa o impresioneze cu replici “ieftine”, potrivit lse.co.uk.

Actrita, care a aparut intr-un show tv “7th Heaven”, spune ca nu se lasa abordata foarte des si ca in urma cu cateva zile a auzit cea mai proasta replica de agatat din viata eu “Nu sunt abordata foarte des. Dar s-a intamplat cu o seara in urma si a fost cea mai proasta replica de agatat pe care am auzit-o vreodata.

Eram la un concert si tipul respectiv a venit la mine si mi-a spus ‘Stiu cine esti si ca multi tipi vin la tine si iti spun cele mai urate lucruri posibile ‘ si asteptam sa vina replica minunata iar el a spus ‘ Iti mai amintesti episodul din 7th Heaven cand ai latrat precum un caine? Acela a fost episodul meu preferat.’”.

Actrita a spus ca replica respectiva i-a socat si pe prietenii sai, care se priveau mirati intre ei fiind constienti de faptul ca tipul respectiv a strigat momentul.