Cosmina Pasarin, actrita intr-un sitcom la Kanal D, ne-a declarat ca nu se grabeste sa se marite cu iubitul ei, Andrei Motoc, cunoscut ca DJ Pagal. Desi cei doi au o relatie de un an si jumatate, se pare ca fosta vedeta Playboy se teme de angajamente pe termen lung, legalizate la starea civila.

Dupa ce s-au despartit timp de doua saptamani, cei doi au hotarat sa ramana impreuna. La scurt timp dupa ce anuntau ca s-au despartit, Dj Pagal a dus-o pe Cosmina in-tr-o vacanta pe litoral, locul preferat al Cosminei.

Acolo, Andrei i-a marturisit Cosminei ca nu poate trai fara ea si ca este mai hotarat ca niciodata sa faca orice pentru relatia lor. A scos din buzunar inelul de logodna si a cerut-o de sotie. Cosmina a fost profund impresionata de gestul iubitului si a spus „Da“ fara sa stea pe ganduri.

Din acest moment lumea a inceput sa vehiculeze zvonuri despre nunta apropiata a celor doi: „Nu am spus niciodata ca ma casatoresc anul asta sau la anul. Noi doi am vorbit despre asta, ne-am logodit, dar nu am stabilit o data anume. Nu vreau sub nici o forma sa ma grabesc, pentru ca niciodata nu se stie ce se poate intampla. Eu am avut relatii si de trei ani care s-au terminat prost.

Dupa doar un an si jumatate petrecuti cu Andrei, se pot intampla multe. Noi suntem extrem de fericiti impreuna, dar ne este bine fara sa fim legati de o coala de hartie, asa incat nu ne casatorim nici anul asta si nici la anul“, ne-a declarat Cosmina.

Integral in Gardianul