Client fidel al amenzilor CNA, postul OTV a recurs de data aceasta la o premiera: nu a respectat o sanctiune, refuzand sa-si intrerupa emisia pentru zece minute. Pedeapsa a venit saptamana aceasta, pentru o emisiune in care invitatii lui Diaconescu acuzau Biserica Ortodoxa de coruptie, fara a aduce probe.

Ieri, membrii CNA au retrimis somatia si au amendat din nou postul TV, cu 25.000 de lei, pentru o emisiune care ar putea contine si cheia razvratirii OTV impotriva CNA.

Pe langa obisnuitele acuze cu agenturi straine care ne distrug tara si apelative gen "limbric" si "zambilica", liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a amenintat CNA: "Deci eu, ca vicepresedinte al Senatului, daca CNA va continua sa amendeze ultimul refugiu pentru adevar in tara asta, care e postul OTV, o sa aiba de-a face cu mine".

In plus, senatorul i-a facut curaj lui Diaconescu, cu un sfat de Cod Penal: "si ce, tu esti prost sa platesti? (amenzile CNA - n.r.) Nu platesti, domnule! Lasa ca vorbesc eu cu ei... Am mai multe voturi acolo".

Romania Libera

de Andrei Luca Popescu