Ionut Oprea, recent devenit fost director de comunicare la MediaPro Interactiv- divizia pentru internet a grupului, a lansat un proiect nou in blogosfera romaneasca - prima agentie autohtona specializata de bloguri, Blog Agency.

Agentia de blog, lansata joi, 16 august, se vrea o platforma de marketing si comunicare online, specializata pe blogvertising si pe crearea de bloguri profesioniste pentru persoane publice, companii sau evenimente.

” Studiez de mult timp fenomenul blogurilor in Romania, si cred ca a venit momentul sa ma implic activ in dezvoltarea si sustinerea acestui fenomen la un nivel profesionist.

Vom sustine atat utilizatorii activi de internet care scriu pe bloguri, cat si companiile care sunt dispuse sa intre in aceasta lume prin actiuni si activitati responsabile si profesioniste” potrivit lui Ionut Oprea, transmite un comunicat de presa.

Proiectul este o initiativa a lui Ionut Oprea, specialist in marketing online, relatii publice si blogger, si Mihai Giulvezan, partener la agentia de marketing si dezvoltare de business digital Fivemark.