Cel mai mare premiu din istoria Loteriei va fi pus in joc, duminica, fiind posibil sa se castige aproximativ opt milioane de euro. Marele premiu a fost raportat timp de 16 saptamani. Castigatorul nu va beneficia de toata suma, pentru ca un sfert din castig reprezinta impozitul.

Biletele pentru 6 din 49 pot fi cumparate pana duminica, la ora 14.00. Ultima data, premiul categoriei I a fost castigat in 6 mai 2007, de un colectiv format din zece jucatori din Ploiesti, valoarea totala a castigului fiind de peste 5,6 milioane de lei.

Ce se poate face cu 8 milioane de euro

Marele Premiu al loteriei va schimba cu siguranta viata celui care va ghici cele 6 numere norocoase. Lumea este plina de oferte pentru cei bogati, indiferent daca averea a fost facuta intr-o zi sau intr-o viata.

Potrivit The Money Channel, cu opt milioane de euro castigatorul marelui premiu isi poate lua opt automobile Bugatti Veyron, modelul cel mai scump din lume! Daca preferati masinile ieftine, de oras, puteti lua din Romania 1500 de autoturisme Daewoo Matiz, si puteti schimba masina de doua ori pe luna, daca veti conduce 40 de ani!

Daca aveti spirit de aventura, va puteti lua un iaht sau doar inchiria unul. Cu 8 milioane castigatorul premiului Loto poate sa inchirieze yahtul Annaliesse pentru 3 luni de zile. Pentru o saptamana, pretul de inchiriere in euro este de peste 660 de mii de euro si de 94 de mii de euro pe zi.

Cu banii castigati de la Loteria Romana, puteti chiar deveni proprietarul unui yaht. Cel mai ieftin yaht, cu dotari clasice, poate fi achizitionat la pretul de 5,3 milioane euro.

Daca optati pentru o investitie imobiliara, cu premiul loteriei va puteti cumpara cam opt camere in cea mai scumpa resedinta din lume, Updown Court, din Marea Britanie, care valoreaza 138 de milioane de euro si are nu mai putin de 103 camere.

Pentru a fi siguri ca nu pierdeti banii castigati la loto, ar fi intelept sa investiti 25% din total in actiuni listate pe bursa bucuresteana si pe pietele internationale, 25 la suta in unitati de fond diversificate, 20% in obligatiuni, si 30 la suta in depozite bancare in lei si valuta.

Daca vreti sa va gestionati singur banii, aveti nevoie de un MBA. Cel mai scump costa doar 125 de mii de euro si apartine celebrei universitati de la Harvard. Cu 8 milioane de euro puteti cumpara 64 de cursuri.