Dacia Mioveni, considerata victima "sigura" in Stefan cel mare, a complicat viata campioanei prin golul lui Daouda ('58). Abia in acel moment, Dinamo a inceput sa joace cu adevarat - dupa o serie impresionanta de ocazii (si ratari!), "haita" nu a putut salva decit un punct (egalind prin Danciulescu in prelungiri).

Final de infarct: Mircea Rednic a fost trimis in tribuna, iar Liviu Ganea a nimerit transversala in al 7-lea minut de prelungiri...

"A fost o rusine de arbitraj! Mioveniul nu a facut altceva decit antijoc si tragea de timp cit putea! Iar arbitrul scria cite o jumatate de ora la cartonase! Cred ca nu stia sa scrie!..." - Mircea Rednic, antrenor Dinamo.

Tehnicianul lui Dinamo, Mircea Rednic s-a plins de subtirimea lotului: "Nu stiu cu cine o sa joc cu Lazio. L-am introdus pe Stoican si a facut ruptura. A trebuit sa-l inlocuiesc cu Blay care era si el accidentat..."

"Cred ca trebuie sa mergem mai mult pe mina tinerilor. Ei se straduiesc sa faca ceva, spre deosebire de ceilalti care s-au invatat sa traiasca din amintiri..." - Nicolae Badea, presedinte Dinamo.

Oficialii lui Dinamo au receptionat o dubla lovitura: prin acest egal, au fost blocati de echipa lui Gigi Netoiu, fostul actionar din Stefan cel Mare...