Patronul Stelei, Gigi Becali a avut o reactie foarte dura la adresa antrenorului formatiei pe care o conduce, Gheorghe Hagi, amenintand ca il va demite daca nu-i va asculta sfaturile cu privire la alcatuirea echipei.

"Daca nu-l baga pe Radoi fundas la marcaj, el trebuie sa plece. Daca nu ma asculta, sa plece si gata. Eject. Ii dau banii inainte pe un an si la revedere. Cand era Olaroiu ii ziceam: «ba Oli hai sa intre ala» si ma asculta", a spus Becali.

Patronul Stelei a mentionat ca daca Hagi nu i-ar fi fost nas, l-ar fi demis de mult de pe banca tehnica: "Accept prima data pentru ca e nasul meu, dar a doua oara nu mai accept bataie de joc. Mi-e jena de familie, dar a doua oara nu mai face."

Becali l-a acuzat pe Hagi de lipsa de respect fata de patron: "Respectul intre oameni conteaza cel mai mult. Cand patronul iti cere, asa faci. Eu ii dau lui 400.000 pe an, nu el mie. Asta e supararea mea. Cu Oli vorbeam si asa facea. Si Zenga, si Protasov cand am vrut ceva au facut asa. Nu mai am nevoie de nimic, nici de fotbal, nici de Liga Campionilor, vreau sa fiu respectat pe banii mei."

Pentru meciul retur cu BATE Borisov, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Becali a anuntat ca ii va trimite lui Hagi lista cu primul 11, pe care antrenorul trebuie sa-l trimita in teren.

"Nu-l veti mai vedea pe Radoi decat fundas de marcaj. Nu-l baga, Hagi trebuie sa plece. N-are ce cauta Rada acolo. I-am spus, Ovidiu Petre e mai bun la mijloc decat Radoi, iar Radoi e mai bun fundas ca Rada. Deci care e logica? Goian cu Radoi fundasi la marcaj, Ovidiu Petre la mijloc, asa trebuie sa inceapa echipa, pentru ca asa vreau eu. Daca vrea, bine, daca nu, sa ma lase in pace", a completat Becali.

Surse din anturajul lui Hagi sustin ca tehnicianul s-a plans in saptamana premergatoare meciului cu CFR ca tripleta Radoi, Dica, Neaga il "sapa", incercand debarcarea sa. Aceleasi surse sustin ca jucatorii s-ar fi plins la Becali ca metodele de pregatire ale lui Hagi nu sunt pe intelesul lor si ca multe dintre indicatiile sale tactice nu pot fi puse in practica.