Renumitul scriitor american Stephen King, considerat cel mai important reprezentant al genului horror, a trecut printr-o intamplare mai putin obisnuita intr-o mica librarie din orasul australian Alice Springs. Prozatorul a avut ideea neobisnuita de a intra in librarie, incognito, pentru a semna in secret mai multe exemplare ale noului sau roman, " Lisey's Story ".

Cum nimeni nu stia ca Stephen King se afla in Australia si mai ales ca va semna carti in mica librarie, unul dintre clienti a alertat paza magazinului.

In animatia care a urmat, Stephen King a iesit din librarie, in timp ce librarii furiosi examinau cartile. Socul a fost total : pe sapte dintre volume se gasea, foarte clara, semnatura lui Stephen King. Dupa cateva momente de stupoare, managerul librariei a alergat dupa King, pentru a-i multumi si a-i cere scuze ca nimeni nu il recunoscuse.

Scriitorul s-a amuzat de intreaga situatie, dar a refuzat sa spuna cat timp va mai ramane in Australia sau daca a venit pentru a scrie o noua carte.

Clientul care anuntase personalul librariei a fost cel mai norocos, cumparand unul din cele sapte exemplare. Celelalte vor fi donate comunitatii locale pentru a fi licitate in scopuri caritabile.