Criss Angel a negat zvonurile conform carora el si cantareata Britney Spears au petrecut o noapte plina de pasiune impreuna. Iluzionistul a declarat ca doar o ajuta pe Britney sa se pregateasca pentru aparitia sa de la MTV Video Music Awards si ca relatia lor este pur profesionala.

“Este uimitor ceea ce pot crede oamenii. Nu suntem impreuna. Impresarul ei este si al meu si o ajut cu unul dintre show-urile sale. O ajut cu aparitia sa la MTV” a declarat Angel, potrivit lse.co.uk

Saptamana trecuta au aparut zvonuri conform carora cei doi si-au petrecut noaptea impreuna in hotelul Sunset, dupa ce au luat cina impreuna. Angel a spus ca e adevarat ca au luat cina impreuna dar ca nu erau singuri.

“Da, eram in zona, si unii oameni din echipa si noi ne-am dus la restaurant, cam zece oameni” a spus iluzionistul, potrivit caruia discutiile dintre cei doi s-au rezumat numai lucruri profesionale.

“Am discutat despre ceea ce vrea ea sa faca la premiile muzicale si despre ajutorul pe care il voi acorda pentru ca aparitia sa sa fie una spectaculoasa”.

“Este uimitor, nu poti face nimic fara ca oamenii sa inventeze lucruri” a mentionat Angel.