Astfel, firma a urcat pe locul secund in topul general al producatorilor de PC-uri din Romania, devansind Flamingo Computers. Lider in acest clasament este K-tech, detinatorul lantului de magazine Ultra PRO Computers.

De asemenea, CES detine o cota de 13,8% pe segmentul desktopurilor prin marcile Davio si Myria si aproape 2% pe segmentul notebookurilor, exclusiv prin Myria. Marca Davio are o pondere de 7,8% din totalul pietei estimate la 147 de milioane de dolari, iar Myria a atins aproape 2%.

Compania estimeaza ca, in 2007, aceasta marca va acoperi 4% din piata sistemelor portabile. „Rezultatele inregistrate in special in retail, prin retelele Altex si Media Galaxy, asigura companiei consolidarea pozitiei pe aceasta piata si premisele pentru dezvoltarea in continuare pe segmentul business.

Vizam in special abordarea proiectelor din sectorul public si dezvoltam pentru aceasta un program dedicat prin care dorim sa atragem companii specializate in acest domeniu“, a declarat directorul executiv al firmei, Gabriel Jitaru.

Integral in Cotidianul