Ioana Basescu si-a facut publica relatia cu reprezentantul MTV Romania martea trecuta, cand au aparut tinandu-se de mana pe o terasa din Constanta, anunta revista VIP.

Ca sa nu lase loc de suspiciuni, fiica cea mare a presedintelui si-a prezentat insotitorul unor cunostinte, precizand ca este prietenul ei si nu s-a sfiit sa-l sarute in public.

,b>Discretie

De aceasta data, Ioana Basescu pare sa se fi orientat spre un barbat apropiat de varsta ei, care a reusit sa pastreze discretia pe plan personal chiar daca ocupa o functie cu putere de decizie in showbizz-ul autohton.

Singurele momente in care Giovanni Francesco a fost expus presei s-au consumat cu ocazia premiilor MTV Romania, cand reprezentantul postului a declarat ca anumiti cantareti au cerut bani sa apara la eveniment si a fost acuzat la randul lui ca ar fi favorizat promovarea anumitor artisti pe criterii financiare.

Inainte de a deveni unul dintre bosii postului muzical, Giovanni Francesco a fost animator la doua radiouri bucurestene si a cochetat cu presa scrisa.

Prietenie speciala

Idila cu Giovanni Francesco este prima relatie pe care Ioana Basescu nu a negat-o dupa divortul de Bogdan "Bodo" Marin, liderul trupei Proconsul. In urma cu o luna, fiica cea mare a presedintelui a fost surprinsa de paparazzi in timp ce primea sute de nuferi din partea unui "prieten special", dupa cum spunea chiar ea.

Admiratorul a fost identificat in persoana unui consilier PD din Primaria Capitalei, Marian Zlotea, despre care s-a spus ca ar fi divortat in speranta ca va avea mai multe sanse la mana fiicei presedintelui. Ioana Basescu a infirmat ca ar fi avut o relatie sentimentala cu angajatul primariei.

Un articol de Alexa Irod

Integral in Ziarul